Ga naar de inhoud

Hoe

Projectaanpak

ONTWERPEN

1. Analyseren en voorbereiden

Een succesvolle implementatie vereist een duidelijk plan van aanpak. Bij one-hrm begrijpen we dat een grondige analyse en voorbereiding essentieel zijn om tot een succesvol resultaat te komen. Daarom werken we samen met u om de behoeften te inventariseren en de scope van de opdracht te bepalen.

UITVOEREN

2. Processen inrichten

Na de analyse- en voorbereidingsfase gaan we aan de slag met het inrichten van het systeem. Het projectteam van one-hrm zorgt ervoor dat de scope en structuur van het project bewaakt worden, en dat de tijdslijn wordt aangehouden. Bovendien bereiden we ons voor op de testfase.

TESTEN

3. Testen, testen, testen

Een cruciaal onderdeel van het implementatieproces is het testen van de applicatie. Bij one-hrm begrijpen we dat goed geteste processen leiden tot minder vragen en problemen tijdens de livegang. Daarom testen we samen met u de processen die zijn vastgesteld in de analysefase.

LIVEGANG

4. Livegang

Het moment van de livegang is een mijlpaal in het implementatieproces. Bij one-hrm zorgen we ervoor dat de benodigde medewerkers worden opgeleid om met de software te werken. We organiseren bijvoorbeeld webinars en zorgen dat successen worden gevierd. Op die manier zorgen we ervoor dat uw organisatie soepel kan overstappen op het nieuwe systeem.

BEHEER

5. Doorontwikkeling

Bij one-hrm geloven we dat een succesvolle implementatie niet het eindpunt is, maar het begin van verdere ontwikkeling. We helpen u daarom bij het implementeren van changeprocedures en denken mee over verdere doorontwikkeling. Zo zorgen we ervoor dat uw organisatie ook in de toekomst optimaal kan profiteren van het nieuwe systeem.

Het simpel houden is

het moeilijkst


Vaak maken organisaties vraagstukken onnodig ingewikkeld door persoonlijke ervaringen van medewerkers en gewoontes uit het verleden. Daarom is het van belang om te onderzoeken of deze werkwijzen nog relevant zijn en om te overwegen of er betere alternatieven zijn. one-hrm kan helpen bij het bieden van nieuwe inzichten en het herzien van denkwijzen en werkwijzen, waardoor complexe vraagstukken efficiënter kunnen worden aangepakt.

Aanvullende diensten

Als organisatie heeft u ongetwijfeld te maken met complexe uitdagingen waarbij extra ondersteuning en expertise nodig is. In zulke gevallen kan het goed zijn om te weten dat one-hrm niet alleen de gebruikelijke diensten zoals projectleiding, business consultancy, verandermanagement en interim diensten aanbiedt, maar ook een aantal specifieke rollen vervult die een grote toegevoegde waarde kunnen hebben. Deze rollen zijn gericht op het ondersteunen en verbeteren van projecten en kunnen helpen om uw organisatie naar een hoger niveau te tillen. Neem contact op met one-hrm om te ontdekken welke rollen het best passen bij uw organisatie en projecten.

Opzetten beheersorganisatie

Als organisatie kan het beheren en borgen van een implementatie een uitdaging zijn. one-hrm kan helpen bij het bieden van inzicht in de taken, rollen en verantwoordelijkheden, wat kan helpen om het systeem verder te ontwikkelen en vragen te beantwoorden. Hierdoor kunt u zich concentreren op de groei en verbetering van uw organisatie.

Testkapitein

Als organisatie bent u waarschijnlijk bekend met de noodzaak van goede testen bij een implementatie om problemen te voorkomen. one-hrm kan een belangrijke rol spelen als Testkapitein om ervoor te zorgen dat de implementatie soepel verloopt en eventuele nazorg minimaal blijft. Zo kunt u zich concentreren op het behalen van succesvolle resultaten.

Aanbestedingsreview nieuw ERP pakket

Het opzetten van een ERP aanbesteding en het controleren van de uitvraag een uitdagende taak zijn. one-hrm kan helpen door mee te lezen en te schrijven om ervoor te zorgen dat de uitvraag correct wordt uitgevoerd en voldoet aan alle eisen. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat u de beste opties krijgt en succesvolle resultaten behaalt met uw nieuwe ERP pakket.