Ga naar de inhoud

Wat

Persoonlijk, kennis van zaken, resultaatgericht

Wij staan klaar om u te ondersteunen bij ERP AFAS software implementaties met een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. Onze focus ligt op praktische oplossingen, geen uitgebreide rapporten of theoretische modellen. Wij werken het liefst bij u op locatie om volledig op de hoogte te zijn van uw situatie en direct bij te kunnen dragen aan uw succes. Heeft u extra hulp nodig voor een uitgesteld project of tijdelijke ondersteuning? one-hrm staat voor u klaar.

Wij nemen uw dienst serieus

Wij begrijpen dat de context van uw organisatie van invloed kan zijn op de bereidheid van medewerkers om te veranderen. Daarom begeleiden wij u en uw medewerkers stap voor stap naar het gewenste resultaat met AFAS software. Bij one-hrm nemen wij uw dienstverlening serieus en zorgen wij voor een beheersbaar veranderproces.

Projectmanagement

Bij one-hrm kunt u terecht voor professionele begeleiding van uw ERP-project, waarbij wij ons richten op de gestelde doelen, tijdlijnen en kwaliteit. one-hrm is ervaren en hanteert verschillende managementtechnieken zoals Agile en Scrum om uw project op een effectieve manier te begeleiden.

Business consultancy

one-hrm biedt business consultancy om processen efficiënter in te richten en begeleidt bij het kiezen van HR-, salaris- en planningsapplicaties. Zo haalt u het maximale uit uw software en zorgt u voor een optimale werkomgeving voor uw medewerkers.

Verandermanagement

Onze aanpak voor verandermanagement gaat verder dan alleen het uitvoeren van het project. We begrijpen dat het communiceren van wijzigingen in werkprocessen of handelingen van essentieel belang is om medewerkers betrokken te houden. Na de implementatie borgen we de beheersorganisatie door middel van ITIL- raamwerk, om zo uw IT-services gestructureerd en gecontroleerd te beheren.

Interim ondersteuning

We kunnen u bij one-hrm helpen met tijdelijke onderbezetting van cruciale posities binnen uw organisatie. Onze interim professional heeft ervaring in rollen zoals HR/PSA teamleider, Project Management Officer (PMO) of programmamanager ERP. We werken nauw met u samen zodat we het beste passen bij uw bedrijfscultuur en behoeften.

Plan nu een Thermometer scan!

Plan nu een professionele analyse van uw HR en salaris processen met de Thermometer scan van one-hrm. Deze scan identificeert sterke punten en verbeterpunten en geeft richting aan de optimalisatie van uw processen. Het is de eerste stap naar een efficiëntere en effectievere werkwijze. Maak vandaag nog een afspraak!