Ga naar de inhoud

Over

Marco´s verhaal

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van HR en AFAS ERP? Maak dan kennis met mij, Marco de Wit, en mijn eenmanszaak one-hrm. Met meer dan tien jaar ervaring als HR projectleider, ERP projectmanager en programmamanager in de non-profit sector, heb ik de kennis en expertise in huis om u te ondersteunen bij uw HR- en ICT-gerelateerde vraagstukken.

Bij one-hrm staat efficiëntie hoog in het vaandel. Ik ben gedreven om zaken op een doelgerichte en eerlijke manier aan te pakken, met oog voor de menselijke kant van uw organisatie. Door mijn organisatiekundige achtergrond ben ik in staat om snel structuren en werkwijzen te doorgronden, waardoor we samen tot de beste oplossingen komen. Dit alles doe ik met de nodige dosis humor, want ik geloof dat werk ook leuk moet zijn!

Neem vrijblijvend contact met mij op om te ontdekken wat ik voor u kan betekenen.

Planmatig

Een duidelijk plan is essentieel om doelen te bereiken. Voor grotere projecten is een plan met scope, structuur en planning noodzakelijk voor succesvolle afronding. Bij ons kunt u rekenen op een planmatige aanpak, waarbij we zorgen voor een zo concreet en helder mogelijk plan.

Kwaliteit

Bij vergaderingen is het frustrerend als werknemers niet goed voorbereid zijn. Daarom bereiden wij ons altijd goed voor, zodat we anderen kunnen ontzorgen. Door afspraken consistent vast te leggen, zorgen wij voor betrokkenheid, efficiëntere samenwerking en een betere werknemerservaring tijdens projecten

Persoonlijk

Bij ons kunt u rekenen op heldere en directe communicatie, zonder ingewikkelde rapporten. Wij zijn betrouwbaar, professioneel en persoonlijk. Als waardevolle toevoeging voor elk team hebben wij oog voor inhoudelijke kwesties én de relatie.

Expertise

Vertrouw op onze expertise! Met meer dan 25 succesvolle ERP- en software-implementaties op onze naam kennen wij de valkuilen en succesfactoren van elk project. Wij helpen u graag om uw implementatie soepel en binnen de gestelde deadlines af te ronden. Met ons aan uw zijde wordt uw project een gegarandeerd succes!

one-hrm ontzorgt

Hallo, mijn naam is Marco en ik ben uw betrouwbare partner voor het oplossen van digitale HR- en salaris vraagstukken in AFAS. Ik sta bekend om mijn verantwoordelijkheidsgevoel en aandacht voor details, en ik hecht veel waarde aan het opbouwen van een goede relatie met mijn klanten. Als doorzetter ga ik tot het uiterste om projecten succesvol af te ronden. Mijn talenten omvatten logisch denken, wilskracht, resultaatgerichtheid en delegeren. Ik houd me altijd aan strakke planningen en blijf rustig onder druk om ervoor te zorgen dat projecten tot een goed einde worden gebracht